Groepen en Arrangementen

Groepen

Bij E-verhuur Koldeweij kunt u terecht voor een groepsuitje. Denk hierbij aan een vriendenuitje, familiedag of een teamuitje. U kunt bijvoorbeeld een dag rondrijden op een e-chopper of e-bike met onderweg een kopje koffie met versnaperingen. Neem contact met ons op om de prijzen, beschikbaarheid en opties te bespreken. Tel: +31641373280 of via de mail, [email protected]

Arrangementen

Met het restaurant Bij Cosineros in het centrum van Zuidlaren hebben we een arrangement samengesteld. De start vindt plaats bij het restaurant Bij Cosineros met een goede kop koffie of thee, in combinatie met heerlijk huisgemaakt gebak. Hier ontvangt u informatie over de route die te volgen is met uw telefoon.

U krijgt een rugtasje mee voor onderweg met versnaperingen en zo begint u dan aan een prachtige route rondom het Zuidlaardermeer. Onderweg genietend van de mooie natuur in de Tusschenwater en verderop in de Onnerpolder met onder andere ook een oversteek met het nieuwe elektrische pontje in Meerwijk. De finish is weer bij het restaurant Bij Cosineros alwaar het heerlijk nagenieten is met een flinke borrelplank en een drankje.