Reserveer direct jouw fatbikes

Fatbikes huren

Een fatbike dankt zijn naam aan zijn stoere en robuuste uitstraling. Anders dan de standaard elektrische fiets, beschikt een fatbike over brede banden met een hoog profiel en een dik, aluminium frame. De brede banden zorgen voor extra veel grip, goede wegligging en geven een fatbike, in combinatie met het dikke frame een stoere uitstraling.

De fatbike is daardoor zeer geschikt voor de omgeving van Zuidlaren. Hier vindt u namelijk nog op redelijk veel plekken onverharde (zand, grind of schelpen) paadjes. De banden, brede zadel en vering maken het rijden op een fatbike erg comfortabel. De elektrische fatbike is uiteraard ook geschikt voor verharde wegen en is daarmee het ideale vervoersmiddel voor recreatief gebruik.

Voor het rijden op een elektrische fatbike heeft u geen rijbewijs nodig. Onze fatbikes bereiken een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Dit is ook direct de maximale toegestane snelheid. Ondanks deze snelheid, geldt er, net zoals voor een 'normale' e-bike geen helmplicht. U kunt natuurlijk altijd wel vragen voor een helm mocht u dit prettiger vinden.

Belangrijkste specificaties:

  • Draagvermogen: 150 kg
  • Motor: 250 WATT
  • Aanwijzers: Rechts, links 3D Dynamisch
  • Hydraulische Remmen: Schijfremmen, voor en achter
  • Banden: 20 inch*4.0
Een foto van de fatbikes van E-verhuur Koldeweij

Wat u krijgt

Wanneer u boekt bij E-verhuur Koldeweij krijgt u het volgende:

Boek uw Fatbikes

Gebruik onderstaand formulier om uw fatbikes te huren. Mocht u er niet uit komen, of uw voorkeursdag niet meer beschikbaar zijn, kunt u ons bereiken op: +31641373280

Inleverdatum
-

Besteloverzicht

Huur Fatbike

1 dag

€30,00

€30,00

Vaste borg

€50,00

Totaal af te rekenen

€80,00